Lasten Skiffle-leirit

LASTEN SKIFFLE-MUSIIKKILEIRIT 12.-14.7.2017

Tänä kesänä Kihveli-viikolla järjestetään lasten musiikkileirejä lomakeskus Revontulessa!

Opettajana leireillä toimii hankasalmelainen muusikko ja musiikkikasvattaja Jesi Blomgren. Leirin ohjelmassa on mukavaa yhdessäoloa ja musisoinnin iloa leppoisassa skiffle-hengessä. Leireillä opitaan uusia ja muistellaan vanhoja lempilauluja, kehitellään ja kokeillaan helposti toteutettavia ideoita skiffle-soittimista ja niiden käytöstä kotona.

PERHE-SKIFFLE: muskariryhmä alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa keskiviikosta perjantaihin klo 10-11.30. Skifflemuskarissa musisoidaan yhdessä ja kaikilla aisteilla, viritellään uusia soittimia vanhoista tavaroista, laulaa loilotetaan ja vielä vähän väliä pompitaan. Kotiinviemisiksi kadonneita kattilankansia ja viheltäviä viilipurkkeja. Leirin hinta on 30€/perhe.

LASTEN SKIFFLE-LEIRI: 6-10 -vuotiaille lapsille keskiviikosta perjantaihin klo 12-15, esiintyminen perjantaina Kihveli Soikoon -festivaalin avajaisissa Hankasalmen asemalla. Lasten skiffle-leirillä keskitytään musiikilliseen hauskanpitoon. Vilkuillaan arjen käyttöesineitä vähän uusin silmin, lingotaan esiin villejä soundeja ja tuoreita tulkintoja. Ota rento ote raastimesta ja tule mukaan! Leirin hinta on 30€/lapsi tai 45€/sisarukset yhteensä. Lisätiedot ja ilmoittautuminen juhannukseen mennessä! Jesi: jesi.blomgren@gmail.com tai 041-461 7550

skiffle