ESIINTYJÄT 2019

DRAG LEIDIT LAVALLA

Drag Leidit lavallaPola Ivanka, Sheila, NikoLa, Jayden Mars
DRAG-LEIDIT LAVALLA

Ennennäkemätön livekonsertti!

Suomalaisen iskelmätaivaan legendaariset valtiattaret kokoontuvat yhteen lähes 20 vuoden tauon jälkeen ja tarjoavat yleisölle suurimmat hittinsä yhdessä ja erikseen. Lea, Marion, Katri ja Paula loistavat lavalla musiikin voimalla muistellen aikoja syksyn sävelistä euroviisuihin. Heidän kanssaan estradilla kohtaavat myös tämän ajan musiikillisia ilmiöitä, joten vierailijoita vuosien takaa on luvassa runsain mitoin.

https://www.iltama.fi/esitykset/node/drag-leidit-lavalla


JARKKO MARTIKAINEN JA LUOTETUT MIEHET


YUP:n nokkamiehenä tunnetuksi tullut laulaja-lauluntekijä Jarkko Martikainen on keikkaillut jo muutaman vuoden Luotetut miehet -kokoonpanon kanssa.
htye julkaisi syksyllä 2016 Ruosterastaat-albumin, jonka kappale Raato raahautuu nousi nopeasti radiohitiksi.

Jarkko Martikainen – laulu, kitara, Ema Hurskainen – rummut, basso, taustalaulu, Anssi Salminen – kitarat, mandoliini, viulu, taustalaulu ja Luis Herrero – basso, haitari, taustalaulu

http://www.jarkkomartikainen.fi/luotetut-miehet/

INA FORSMAN

Ina Forsman on suomalainen blueslaulaja. Hän on julkaissut kaksi albumia, Ina Forsman with Helge Tallqvist Band (2013) ja Ina Forsman (2016). Vuonna 2012 hän kilpaili Idolsin kuudennella tuotantokaudella ja pääsi finaalivaiheeseen. Hän on konsertoinut Yhdysvalloissa ja Keski-Euroopassa muun muassa Tasha Taylorin kanssa. Vuonna 2015 hänet palkittiin vuoden tulokkaana Finnish Blues Awards -palkintogaalassa.

https://www.inaforsman.com/

RIKU NIEMINEN & JUICE ORIGINALS

Juicen yhtyekokoonpanoista koostuva Juice Originals konserttisalikiertueelle – solistina Juice-elokuvan päätähti Riku Nieminen. Juice Originals koostuu Juice Leskisen eri yhtyeissä Grand Slamissä, Slamissä ja Coitus Intissä vaikuttaneista soittajista solistinaan Juice-elokuvan päätähti Riku Nieminen. Orkesteria johtaa Anssi Tikanmäki. Lavalla nähdään Tikanmäen ja Niemisen lisäksi Juuso Nordlund, Ila Loueranta, Jari Yliaho, Safka Pekkonen sekä Eljas ja Eemil Tikanmäki.

Iltojen aikana on mahdollista nauttia livenä legendaarisista Viidestoista yö, Syksyn sävel, Kaksoiselämää, Musta aurinko nousee, Luonas kai olla saan kappaleista ja lukuisista muista hiteistä. 

https://www.tamperelainen.fi/artikkeli/728688-keikka-arvio-riku-niemisen-juice-originals-osoittautui-projektiksi-joka-olisi-syyta

HEVISAURUS

Neljän dinosauruksen ja lohikäärmeen muodostama koko perheen suosikkiyhtye Hevisaurus syntyi vuonna 2009 ajatuksesta tehdä laadukasta hevimusiikkia lapsille ja lapsenmielisille.h

https://www.hevisaurus.com/

SIR ELWOOD TRIO


Sir Elwood Trio eli laulaja/lauluntekijä Juha Lehti ja kosketinsoittaja Junnu Saaresaho sekä kitaristi Jussi Virtanen ovat tuttuja miehiä Sir Elwoodin hiljaiset värit-yhtyeestä. Triolla on taito loihtia intensiivinen tunnelma ja muistijälki isommasta kuin kolmen miehen orkesterista niin livenä kuin levyllä.
Keikoillaan he maalailevat hiljaisista väreistä tutuilla elementeillä kuvaa tästä maailmasta yksilön kannalta. Soittimina ovat niin sähkö- ja akustinen kitara, piano, haitari kuin huuliharppukin ja kaiken ohella Juha Lehden elämän koulima ääni.

https://www.facebook.com/events/409179086567974/

CLEANING WOMEN

Cleaning Women on suomalainen vuonna 1996 perustettu yhtye. Se soittaa melodista rytmimusiikkia sähköisesti vahvistetuilla kodinhoitovälineillä, kuten pyykinkuivaustelineillä, pesukoneen vetopyörillä ja roskapöntöillä.

http://www.cleaningwomen.com/

WERNER BROS

Werner Bros on yhtye joka on esiintynyt
Ruotsin kuninkaallisille, diplomaatti-illallisilla, kansainväliselle yleisölle niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Tämä kuusimiehinen -yhtye edustaa suomalaista ”hulluutta” parhaimmillaan ja saa hymyn kareilemaan kuulijoiden ja katsojien kasvoilla. Meno on huimaavaa, mutta kaikkea tekemistä ohjaa musiikillinen ammattitaito ja tarkoin valittu ohjelmakokonaisuus

http://www.wernerbros.net/

SUKLAASYDÄN NÄYTTÄMÖKONSERTTI

Otto Kanervan kirjoittamassa ja ohjaamassa näyttämökonsertissa kuullaan 60-luvun unohtumatonta musiikkia dialogin siivittämänä.

Laila Kinnunen, Carola, Olavi Virta ja se ihana italialainen pianisti ovat juuri käyneet nauttimassa silakkapihvejä kylän ravintolassa ennen illan kohokohtaa suurtansseja. Sinne mielivät myös kolme tarjoilijarta Leena, Ulla ja Helena kukin omine haaveineen ja odotuksineen.

Suklaasydän herättää liikutuksen sekaisia muistoja kyyskytluvun nuorille sekä tuo kaikkia korvia sulostuttamaan tuon ajan mahtavat iskelmät Suklaasydämestä, Lazzarellaan aina Mandshurian melankolisiin haitarisävelmiin.

Lavalla nähdään Anna Hanski, Annika Eklund ja Maria Lund sekä taitava viisihenkinen orkesteri puhaltajineen.

Ai niin, kuinkas monta jätkää sinne simcan peräronttiin mahtu…?

https://www.iltama.fi/esitykset/node/suklaasydan