Kihvelikävijän ABC

Kihveliasema

Kihveliasemalta (vanha asemarakennus) voit ostaa konserttilippuja, eri artistien levyjä sekä Kihvelituotteita. Aseman iloinen väki neuvoo ja opastaa juuri Sinua apua tarvitessasi. Kihveliasemalla käyvät käteisen rahan lisäksi yleisimmät maksukortit. Teltta-alueella käy ainoastaan käteinen ja Kihvelisetelit, joten taskut ja lompakot kannattaa täyttää jo valmiiksi. Pankkiautomaatti löytyy nykyisin vain Kirkonkylältä (9 km Asemalta), mutta viiden euron arvoisia Kihveliseteleitä on mahdollisuus ostaa Kihveliasemalta.

Ruokailu

Timpan grillikioski
Kuuhankavedentie 23 / 040 750 5955
Perinteiset grilliruoat, A-oikeudet.
Arkisin keittolounas.

Grillikahvila Purnukka
Asemakatu 1 / 045 624 8433
Pizzat, kebabit, burgerit, ransakalaisannokset, salaatit, kana-annokset, munakasrullat, leivonnaiset.

Ratamestarin kahvila
Vanhassa Ratamestarin talossa perinteinen ohjelmallinen pop-up kahvila.

Suolaisia ja makeita kahvilaherkkuja tuhdimpaankin nälkään; Ratamestarin jaloviinakakkua, omenapuusteja, juustokakkuja, isoäidin kääretorttua, Schwarzwaldin torttua, runsaita voileipiä, munavoipiirakoita, päivän lämmin ruoka…

 

Majoitus

Majoituspaketteja tarjoavat mm.

Lomakeskus Revontuli

Ruokoniemen leirintä

Matkustus

Kihveli Soikoon! -festivaali järjestetään Hankasalmen rautatieasemalla, joten kätevä tapa saapua paikalle on tulla junalla. Osta matkalippusi täältä!

Taksitolppa sijaitsee myös aivan aseman välittömässä läheisyydessä. Taksin numero: 0100 87710 (puhelun hinta 1,16 €/puh.+pvm)

Myös linja-autot pysähtyvät aivan aseman läheisyyteen. Jos kuitenkin haluat matkata Kihveliin todellisella tyylillä, valitse Lättähattu! Lisätietoja alla.

Lättähatulla Kihveliin!

Edellisvuosien tapaan tänäkin vuonna on mahdollista matkata Kihveliin Lättähatulla, nyt sekä Jyväskylästä että Pieksämäeltä. Lippuja voi ostaa suoraan junasta, suosittelemme tasarahan matkaanottamista.

Aikataulut ja lippuhinnat löydät lähempänä festivaalia kohdasta Oheisohjelma / Lättähatulla Kihveliin

Median akkreditoituminen

Median akkreditoituminen festivaalille käy puhelimitse tai sähköpostilla. Akkreditointipyyntö tarkoittaa samalla sitä, että media sitoutuu julkaisemaan jutun konsertista/festivaalista.

Pressipasseja on tarjolla rajoitettu määrä. Akkreditoituminen päättyy festivaaliviikon torstaina. Hyväksytyille edustajille lähetämme vahvistuksen sähköpostitse. Jos akkreditointia ei ole etukäteen hyväksytty, pressikortilla ei ole mahdollista saada portilta ilmaista sisäänpääsyä tai alennuksia lipun hinnasta. Hyväksytyt, akkreditoidut mediat pääsevät festivaalin omalla pressipassilla kaikkiin konsertteihin. Passin voi noutaa Kihveliasemalta. Pressipassilla ei pääse backstage-alueelle. Festivaali välittää haastattelupyyntöjä artisteille ja järjestää tilat haastatteluille.

Lisätietoja ja akkreditointipyynnöt:
Anne Hämäläinen
040 753 7520
varneslahti@hotmail.com