Kihvelikävijän ABC

Kihvelitoimisto

Kihvelitoimistolta (vanha asemarakennus) voit ostaa konserttilippuja, eri artistien levyjä sekä Kihvelituotteita. Toimiston iloinen väki neuvoo ja opastaa juuri Sinua apua tarvitessasi. Kihvelitoimistolla käyvät käteisen rahan lisäksi yleisimmät maksukortit ja lippujen ostoon 5 € arvoiset Smartumin kulttuurisetelit ja Smartumin maksukortti.

Yhteystiedot:
kihvelisoikoon@gmail.com

Ruokailu

Timpan grillikioski
Kuuhankavedentie 23 / 040 750 5955
Perinteiset grilliruoat, A-oikeudet.
Arkisin keittolounas.

Grillikahvila Purnukka
Asemakatu 1 / 045 624 8433
Pizzat, kebabit, burgerit, ransakalaisannokset, salaatit, kana-annokset, munakasrullat, leivonnaiset.

Ratamestarin kahvila
Vanhassa Ratamestarin talossa perinteinen ohjelmallinen pop-up kahvila.

Suolaisia ja makeita kahvilaherkkuja tuhdimpaankin nälkään; Ratamestarin jaloviinakakkua, omenapuusteja, juustokakkuja, isoäidin kääretorttua, Schwarzwaldin torttua, runsaita voileipiä, munavoipiirakoita, päivän lämmin ruoka…

 

Majoitus

Majoituspaketteja tarjoavat mm.

Lomakeskus Revontuli

Ruokoniemen leirintä

Etelän tila

Airbnb Hankasalmi

 

Kihveli-Caravan

Tuletko Kihveliin asuntoautolla? Karavaanialue sijaitsee aseman koulun pihalla, veloitamme paikan käytöstä 5e/vrk (hintaan sisältyy sähkötolpan käyttö). Hinta maksetaan Kihvelitoimistolle, ja raha menee lyhentämättömänä koulun stipendirahastoon. Paikan voit varata myös etukäteen soittamalla Kihvelitoimistolle.

 

Matkustus

Kihveli Soikoon! -festivaali järjestetään Hankasalmen rautatieasemalla, joten kätevä tapa saapua paikalle on junalla. Osta matkalippusi täältä!

Taksitolppa sijaitsee myös aivan aseman välittömässä läheisyydessä. Taksin numero: 0100 87710 (puhelun hinta 1,16 €/puh.+pvm)

Myös linja-autot pysähtyvät aivan tapahtuma-alueen läheisyyteen. Jos kuitenkin haluat matkata Kihveliin todellisella tyylillä, valitse Lättähattu! Lisätietoja alla.

Lättähatulla Kihveliin

Edellisvuosien tapaan tänäkin vuonna on mahdollista matkata Kihveliin Lättähatulla Jyväskylästä. Lippuja voi ostaa suoraan junasta, suosittelemme tasarahan matkaanottamista.

 

Median akkreditoituminen

Median akkreditoituminen festivaalille käy puhelimitse tai sähköpostilla. Akkreditointipyyntö tarkoittaa samalla sitä, että media sitoutuu julkaisemaan jutun konsertista/festivaalista.

Pressipasseja on tarjolla rajoitettu määrä. Akkreditoituminen päättyy festivaaliviikon torstaina. Hyväksytyille edustajille lähetämme vahvistuksen sähköpostitse. Jos akkreditointia ei ole etukäteen hyväksytty, pressikortilla ei ole mahdollista saada portilta ilmaista sisäänpääsyä tai alennuksia lipun hinnasta. Hyväksytyt, akkreditoidut mediat pääsevät festivaalin omalla pressipassilla kaikkiin konsertteihin. Passin voi noutaa Kihveliasemalta. Pressipassilla ei pääse backstage-alueelle. Festivaali välittää haastattelupyyntöjä artisteille ja järjestää tilat haastatteluille.

 

Saavutettavuus

Hyvän tuulien päivien lähtökohtana on, että jokaisella on mahdollisuus osallistua festivaalille mahdollisimman esteettömästi. Haluamme, että jokainen voi nauttia Kihvelistä!

Festivaali järjestetään Hankasalmen rautatieasemalla, festivaalialue on kovapohjaista hiekkakenttää (joka kyllä todellisella rankkasateella voi muodostua mutavelliksi).

Liput ja avustaja

Avustaja pääsee maksavan avustettavan seurassa ilmaiseksi alueelle. Avustaja saa myös oman rannekkeen.

Lippuja voi ostaa ennakkoon Melli-Ellistä, Ravintola Hankalasta sekä Aseman kirpparilta. Myös kotisivuiltamme lippujen osto onnistuu.

Valitettavasti satavuotias asemarakennuksemme, jossa festivaalitoimisto sijaitsee, on kovin esteellinen portaiden ja kapeiden ovenkarmien vuoksi. Tarvittaessa voitte soittaa meille.

Esteetön pysäköintipaikka

Esteetön, asfalttipintainen pysäköintialue sijaitsee rautatieaseman piha-alueella ja sillä on rajattu määrä esteettömiä autopaikkoja. Esteettömälle autopaikalle pääsee Trafin/poliisin myöntämällä vammaisen pysäköintiluvalla.

Esteetön huussi

Festivaalialueella, asfastoidulla pihalla on yksi esteetön huussi. Huussi on lukittu siisteyden ylläpitämiseksi. Avain lukkoon löytyy makasiinin edustalla olevasta ravintolamyyntipisteestä. Huomioithan, että vessapassin käyttäjät voivat käyttää myös esteettömiä wc:itä. Lue lisää vessapassista.

Saavutettavuustyö on pitkäjänteistä, ja meille järjestäjille on tärkeää kehittää sitä jatkossakin. Mikäli sinulla on palautetta tai kehitysehdotuksia Kihvelin saavutettavuudesta, otathan yhteyttä osoitteeseen kihvelisoikoon@gmail.com