Saavutettavuus

Saavutettavuus

Hyvän tuulien päivien lähtökohtana on, että jokaisella on mahdollisuus osallistua festivaalille mahdollisimman esteettömästi. Haluamme, että jokainen voi nauttia Kihvelistä!

Festivaali järjestetään Hankasalmen rautatieasemalla, festivaalialue on kovapohjaista hiekkakenttää (joka kyllä todellisella rankkasateella voi muodostua mutavelliksi).

Liput ja avustaja

Avustaja pääsee maksavan avustettavan seurassa ilmaiseksi alueelle. Avustaja saa myös oman rannekkeen.

Lippuja voi ostaa ennakkoon Lipputoimistolta tai ennakkomyyntipaikoista Melli-Ellistä sekä Timpan Grilliltä. Lippuja voi myös varata Kihvelitoimistosta (040 680 3277  / kihvelisoikoon@gmail.com), kerrottehan tarvittaessa varatessanne lippuja, että teillä on mukananne avustaja, sillä telttaan varataan joka vuosi eturiviin pyörätuolipaikkoja, joiden vieressä/takana on paikka myös avustajalle. Varaamme paikat nimellä, joten varaus on välttämätön. Festivaaliyleisö on niin kovin innokasta eturivin paikoille, jos paikkoja ei ole nimellä varattu.. 🙂

Valitettavasti satavuotias asemarakennuksemme, jossa festivaalitoimisto sijaitsee, on kovin esteellinen portaiden ja kapeiden ovenkarmien vuoksi. Tarvittaessa voitte soittaa meille saapuessanne festivaalialueelle (puh. 040 680 3277) jolloin voimme palvella teitä festivaalitoimiston edessä, korttipäätteemme on myös liikuteltavissa.

Esteetön pysäköintipaikka

Esteetön, asfalttipintainen pysäköintialue sijaitsee rautatieaseman piha-alueella ja sillä on rajattu määrä esteettömiä autopaikkoja. Esteettömälle autopaikalle pääsee Trafin/poliisin myöntämällä vammaisen pysäköintiluvalla.

Esteetön huussi

Festivaalialueella, asfastoidulla pihalla on yksi esteetön huussi. Huussi on lukittu siisteyden ylläpitämiseksi. Avain lukkoon löytyy makasiinin edustalla olevasta ravintolamyyntipisteestä. Huomioithan, että vessapassin käyttäjät voivat käyttää myös esteettömiä wc:itä. Lue lisää vessapassista.

Saavutettavuustyö on pitkäjänteistä, ja meille järjestäjille on tärkeää kehittää sitä jatkossakin. Mikäli sinulla on palautetta tai kehitysehdotuksia Kihvelin saavutettavuudesta, otathan yhteyttä osoitteeseen kihvelisoikoon@gmail.com