Kihvelitoimisto

Kihvelitoimisto avataan taas kesällä 2017, lähellä festivaalin ajankohtaa.

Toimiston yhteyshenkilön tavoittaa kesä-heinäkuussa ennen toimiston avautumista parhaiten sähköpostilla (lippuvaraukset, kyselyt ym.). Puhelin on käytössä 12.6. alkaen ja sitä kautta saa kiinni helpoiten klo 17-20 välillä.

sähköposti: kihvelisoikoon@gmail.com
puhelin: 040 680 3277

Toimistonkin väki koostuu talkoolaisista, joten toivomme malttia, mikäli vastausta ei heti kuulu. 🙂 Vastaamattomiin puheluihin pyritään aina soittamaan takaisin.

 

Festivaalin aikana (13.-16.7.) Kihvelitoimisto palvelee seuraavasti:

to-pe 12-22
la       10-22
su      10-13 (ovet auki hetken myös päätöskonsertin jälkeen)

Kihvelitoimistolta voit ostaa konserttilippuja, eri artistien levyjä sekä Kihvelituotteita. Toimiston iloinen väki neuvoo ja opastaa juuri Sinua apua tarvitessasi.

Kihvelitoimistolla käyvät käteisen rahan lisäksi yleisimmät maksukortit ja lippujen maksuun 5 € arvoiset Smartum -kulttuurisetelit tai Smartum maksukortti. Muistathan allekirjoittaa jokaisen setelisi jo valmiiksi, niin asiointi on sujuvampaa!

Teltta-alueella maksuvälineenä käy ainoastaan käteinen ja Kihvelisetelit*, joten taskut ja lompakot kannattaa täyttää jo valmiiksi. Pankkiautomaatti löytyy nykyisin vain Kirkonkylältä (10 km Asemalta) sekä liikenneasema Jari-Pekasta (9 km).

* Viiden euron arvoisia Kihveliseteleitä on mahdollisuus lunastaa Kihveliasemalta pankkikortilla ja ne käyvät maksuvälineenä ainoastaan teltta-alueella. HUOM! Seteleitä ei vaihdeta takaisin rahaksi!