Artistit 2017

ANTTI REINI

reini-press2

Lukuisista sarjoista ja elokuvista tuttu kasvo on tehnyt vahvan paluun levyttäväksi ja keikkailevaksi artistiksi. Rouhealla äänellään kuulijansa vangitseva Reini esiintyy Kihvelissä trionsa kanssa.

ELIAS KAHILA BAND

IMG_20161225_233515

Sellovirtuoosi Kahilan ja multi-instrumentalisti Kristian Ijäksen muodostama kaksikko avaa telttakonsertin tuomalla kitaramaiset piirteet funkista, bluesista sekä rockista klassisena pidettyyn soittimeen, selloon.

HOEDOWN & EDU KETTUNEN

Hoedown15v PR-kuva, Pasi Rytkönen(1)Näyttökuva-2016-10-03-kello-21.38.10

Viime kesänä Kihvelikansan hurmannut legendaarinen Hoedown juhlistaa 15. juhlavuottaan teini-ikäisen  ilolla ja energialla. Juhlan kunniaksi Hoedown on pyytänyt mukaansa rakkaan ystävänsä ja hengenheimolaisen, laulaja-lauluntekijä Edu Kettusen, joka ei juuri esittelyjä kaipaa!

HUMUT KYLÄSSÄ

humut

Humut kylässä on tangokuningas Erkki Räsäsen, harmonikkataiteilija Mika Tarkkosen ja iltamaisäntä Waikko Joen rillumarei-henkinen viihdemäjäys. Tämän kotimaisten rallien ja hulvattomien tarinoiden siivittämän spektaakkelin aikana voi tapahtua lähes mitä tahansa.

JP LEPPÄLUOTO ACOUSTIC

JP_joulu-683x1024

JP Leppäluoto (Charon, Harmaja, Northern Kings, Raskasta Joulua) tahkoaa akustisesti duona kappaleita Topi Sorsakoskesta The Doorsiin ja jälki on omaleimaista, tummaa ja tunnelmallista.

LA SEGA DEL CANTO

lasegadelcanto (3)

20-vuotisjuhliaan viettävä legendaarinen kahden miehen skiffle-ilmiö hämmentää, hauskuuttaa ja hämmästyttää omalaatuisella ja taatusti viihdyttävällä meiningillään! Luvassa on jälleen kutkuttava show!

LINNUNRATA-ORKESTERI YHTYEINEEN

Linnunrata-Orkesteri Yhtyeineen

Jyväskyläläinen pitkänlinjan sohlaajista koostuva ja kyseenalaista mainetta niittänyt iskelmäpumppu kietoo rakkaudentäyteisellä esiintymisellään yhteen kaksi erilaista maailmaa. Nuoren nupullaan olevan Laila Kinnusen ja jo ikääntyneemmän Tapsa Rautavaaran, muun muassa!

MARIA LUND & TRIO HANGKOK

Tuliset-ja-Suloiset-2015-potretti-printti-006

Päätöskonsertissa kuullaan laulelmaa, vanhaa iskelmää, elokuvamusiikkia jne. Siis mukavaa kuuntelumusiikkia hienosti laulettuna ja oivaltavasti sovitettuna! Tämä ainutlaatuinen ja ammattitaitoinen kokoonpano viehättää varmasti.

NÄÄ VEET

Kuva: Iida Liimatainen

Nää Veet -yhtyeen musiikki kumpuaa ihmisen kodista luonnossa ja rakkaudessa. Yhtye pyrkii luomaan uuden sukupolven kotiseutumusiikkia yhdistäen perinteistä suomalaista äänimaisemaa matkan varrelta mukaan tarttuneisiin säveliin.

ORFFIT

orffit

Arkeologisten navankaivelujen perusteella voidaan Orffien syntymästä sanoa, että melko varmasti ja ehkä. Lisäksi tiedetään huhupuheiden perusteella, että kyllä, kai ja voi olla! Kävipä duuri!

PAAVO PESONEN

kuva2

Fingerpicking-soiton nuoren virtuoosin tarjoilema kattaus on akustisilla kitaroilla ja resonaattorikitaralla perinteitä kunnioittaen soitettua monenlaista musiikkia mustien ja valkoisten sävelten sulatusuunista.

PIRULAINEN

Pirulainen 3

Hikeä, hehkua, valoa ja vapautta on virrannut musiikkina näiden miesten läpi, jotka vaaroja kaihtamatta ovat synnyttäneet kaikkia genrerajoja rikkovan teoksen, joka tulee iholle, menee ihon alle ja saa kuulijan tanssimaan itsensä hurmokseen.

SAW THE BAND

SawTheBand

Yhtye lupaa, että ohjelmistossa on monipuolisesti jokaiselle jotain, ja monet klassikkokappaleet saavat uuden sävyn, kun ne toteutetaan yhtyeen omalla twistillä, joka saadaan aikaan ainakin sahalla, pianolla, kitaralla ja bassolla.

SLAG BRICK PROJECT

SBPFaces-Photo-by-Pipa-Nikula

Bändi valmistaa omia instrumenttejaan krouvilla tyylillä ja soittaa tanssiin tempaavaa instrumentaalimusiikkia. Lavalla nähdään pyykkilaudan ja tynnyrinpohjan lisäksi mm. vaneritynnyrirumpusetti, jalavanhalkomarimba ja alumiinilaattakellopeli.

SPITFIRE

Spitfire

Hankasalmelaislähtöinen Spitfire juhlii 40-vuotisuuttaan kuulostaen entisten nuorten bändiltä suoraan 70-luvulta. Ohjelmistossa on cover-rockia CCR:stä Hurriganesiin. Saattaapa joku oma biisikin eksyä joukkoon.

TOIVO SUSI

ToivoSusi

Toivo Susi kiertää kesällä 2017 upealla vuoden 1967 Volvo Amazonillaan yleisötapahtumissa esittämässä lauluja koko itsenäisyyden ajalta. Tämä valloittava laulaja-lauluntekijä ihastuttaa avajaisyleisöä taatusti!

VESKU HOLMALA & SAMULI ERKKILÄ DUO

Veskua ja Samulia yhdistää aito pelimannius ja maaginen yhteishenki. Kihvelissä siis luvassa taatusti aivan uniikki musiikkimatka, johon kuuluu lähinnä cover-musiikkia ulkomailta ja Suomesta.

Werner Bros.in 30v. esitys käy läpi yhtyeen historiaa hipaisten suomalaisen musiikin satavuotista eloa sen eri muodoissa, aina J.Alfred Tannerin vuonna 1917 esittämästä
”Kun minä olin pikkunen poika” kansansävelmästä 60-luvun suomirockin ja iskelmän kautta tämän päivän heviin ja hip hoppiin. Taidolla ja skifflehuumorilla tietenkin!