Skiffle-leirit

Tänä vuonna on leirimahdollisuuksia niin lapsille kuin aikuisillekin!

Lastenleiri

Lasten skiffle-leiri tulee taas! Hankasalmella luvassa kolmen päivän ajan uusia ideoita, iloista menoa ja soittohommia. Opettajana hankasalmelainen musiikkipedagogi ja muusikko Jesi Blomgren.
Ryhmät:
– ”Mini-skiffle” alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa keskiviikosta perjantaihin klo 10-11.30. Leirimaksu 30€/perhe.
– ”Lasten skiffle” alakouluikäisille lapsille keskiviikosta perjantaihin klo 12-16. Leirimaksu 40€/lapsi, koko perhe 70€ (2 tai enemmän lapsia).
Lisätiedot ja ilmoittautumiset 10.6. mennessä sähköpostilla jesi.blomgren@gmail.com

 

Aikuisten leiri

Aikuisten leirin järjestävät edellisvuosien leiriläiset.
Leirille ovat tervetulleita kaikki musiikista pitävät, skiffleä unelmoivat, yhteistä tekemistä vailla olevat, esiintymistä halaavat, soittamista pelkäävät, laulamista arkailevat, ujot ja varmat ja kaikki muutkin, jotka innostuvat skifflestä. Mukavaa olisi, jos mukaan tulisi ihan nekin, jotka eivät ilman musisointia osaa elää… Leiri alkaa tiistaina 17.7.2018 noin kello yhdeksän paikallista aikaa Revontulessa ja siellä rakennuksessa, jossa seinällä lukee Draivi ja päättyy 22.7. Majoitus ei sisälly leirin hintaan, mutta Revontulessa (Draivi) on mahdollisuus yöpyä sopimushinnoin. Leirillä yritämme rakennella soittimia ja oppia kivoja biisejä esiintymisiä varten. Takuuvarmat keikat!

Hinta tälle leiritykselle on vaivaiset 50 euroa. Lisäksi leiriläinen saa rannekkeen, jolla pääsee seuraamaan Kihveli Soikoon koko viikonlopun ohjelmistoa ihan livenä! Tartu siis hetkeen ja tule mukaan.

Lisätietoja tai muuta tietoa saa. Petri Ahtela P. 0500416011 petri.ahtela@gmail.com

 

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs1/9/kihvelis/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405